Om babi.no

banner-2
Velkommen til den multispråklige strømmetjenesten babi – barnas bibliotek

Babi er sammensatt av de to første stavelsene i ordene “barnas bibliotek” derav navnet babi.no. Hovedmålgruppen for portalen er ansatte og barn i barnehage, SFO, PPT, mottak og andre offentlige og private institusjoner. Intensjonen er kulturformidling, lek og lærdom i en multikulturell hverdag, noe som gir økt brobygging, kunnskap, inkludering og dermed trivsel 

I EN FLERKULTURELL HVERDAG:
Ca. 14% av landets befolkning har et annet førstespråk, derfor har vi norske folkeeventyr på hele 23 språk, også ukrainsk. Portalen er tilrettelagt for alle, både etnisk norske, flerspråklige og minoritetsspråklige. Den er også multispråklig slik at brukerne kan velge hvilket morsmål de ønsker på tekster og linker. Det gjør portalen språklig tilgjengelig for alle.

På kort tid har portalen blitt en av Norges mest populære digitale reklamefrie tjenester og er et godt kultur- og velferdstilbud.

24/7:
Tjenesten er et nettbasert online tilbud som er tilpasset alle kjente nettlesere for bruk på PC/MAC, nettbrett og alle typer Smart-mobiltelefoner, uansett hvor i verden du måtte befinne deg 24/7. 

DEMONSTRASJON:
Ønsker du et uforpliktende telefonmøte for en demonstrasjon. Send oss en e-post til post(att)babi.no så avtaler vi en tid det passer deg best.

ABONNEMENT:
babi.no er en abonnementstjeneste som dere bestiller lett fra portalens forside.
Dere kan få en 14 dg prøveperiode uten forpliktelser. Dere velger selv ønsket passord og tjenesten kan da tas i bruk med en gang.

GRATIS FOR BARNA OG FORESATTE:
For alle barn og deres foresatte er tjenesten gratis uansett hvor mange barn dere har i barnehagen/skolen/institusjonen, hvis dere er tilknyttet babi.no. Foresatte kan logge seg på hjemme og dermed ta del i innholdet sammen med barnet i fritiden, noe de setter veldig stor pris på.

Velkommen til babi.no – barnas bibliotek, – sammen for trivsel

Tilbake

Tjenesten er levert av Familieforlaget as, medlem av Den Norske Forleggerforening.

Babi.no – barnas bibliotek
v/ Familieforlaget as
Pilestredet 94 c

N- 0358 Oslo

e-post: post(att)babi.no
www.familieforlaget.no